Huisartsenpraktijk Homerus

Huisartsenpraktijk Homerus

Trojestraat 60
1363 VL Almere

Telefoonnummers:

Praktijknummer: 036 5397390 (bij SPOED kies 1)

Openingstijden

Maandag tm vrijdag 08:00 - 17:00 uur
Woensdag: Avondspreekuur tot 20:00 uur

Maak een keuze

Travel Doctor
Zorgeloos op reis

Door de Corona pandemie zijn de activiteiten van Travel Doctor Almere tijdelijk verminderd, aangezien op dit moment uitsluitend noodzakelijke reizen kunnen worden gemaakt.


U kunt bij ons in de praktijk terecht voor een persoonlijk reisadvies en alle benodigde vaccinaties voor uw specifieke reis- of vakantie-bestemming. Indien u vaccinaties nodig hebt, kunnen deze vaak meteen gegeven worden. Wendy van den Broeck verzorgt de reisadviezen. 

De snelste en makkelijkste manier is om een afspraak te maken is digitaal via de Travel Doctor website: Klik hier om het reisanamneseformulier direct in te vullen, kies hierbij vestiging Almere. Wij hebben uw persoonlijke gegevens nodig om een advies op maat te maken, ofwel van iedere aanvrager een eigen formulier. 

Voor eventuele vragen kunt u bellen met de praktijkassistentes via  036 - 53 97 393, of mailen naar almere@traveldoctor.nl

Meer informatie over de tarieven en de vergoeding door uw zorgverzekeraar kunt u hier vinden.  Wij zijn aangesloten bij het LCR. U kunt bij ons met PIN betalen.