Huisartsenpraktijk Homerus

Huisartsenpraktijk Homerus

Trojestraat 60
1363 VL Almere

Telefoonnummers:

Praktijknummer: 036 5397390 (bij SPOED kies 1)

Openingstijden

Maandag tm vrijdag 08:00 - 17:00 uur
Woensdag: Avondspreekuur tot 20:00 uur

Maak een keuze

Afspraken

De huisartsen werken volgens afspraak. Klik hier voor onze contactinformatie en bekijk de Corona informatie pagina voor de actuele toestand.

Afspraak op het spreekuur

Door de Corona pandemie zijn er helaas minder fysieke afspraken mogelijk op ons spreekuur, doordat we geen volle wachtkamers meer kunnen toestaan. Als het niet perse nodig is om langs te komen, dan vragen we uw begrip hiervoor.
Uiteraard kunt u wel altijd terecht voor spoedeisende of niet uitstelbare zorg. Wij verzoeken u altijd eerst te bellen naar de praktijk. Mocht er een levensgevaarlijke situatie zijn: bel 112.

Videobellen

Video bellen via WeSeeDo is een mogelijkheid om elkaar op afstand te zien en te spreken. Deze manier is makkelijk en veilig volgens de huidige normen en is via vrijwel ieder apparaat te doen die beschikt over internet, een camera en een microfoon.
U hoeft hiervoor niets te installeren of te kopen. U kunt via de assistente een video consult inplannen met uw huisarts of praktijkondersteuner, bel daarvoor de praktijk. 

Telefonisch consult

U kunt ook een telefonisch consult aanvragen. Deze mogelijkheid is uitsluitend voor kleine vragen. U wordt dan teruggebeld door de huisarts of praktijkondersteuner. Zorg dat u uw telefoon bij de hand houdt!
Let op: er wordt geen voicemail ingesproken indien er geen duidelijke naamsvermelding wordt vermeld in uw voicemail tekst, of als de vraag niet helder genoeg is om dit via voicemail af te handelen.

Huisbezoek

Als het nodig is kan de huisarts bij u thuis langskomen. Aanvragen van een huisbezoek bij voorkeur vóór  11 uur. Het bezoek wordt meestal afgelegd tussen 12 en 14 uur, of zo nodig op een ander tijdstip.

Reizigersadvies

Per juli 2021 is deze service helaas gestopt. U kunt contact opnemen met de GGD.