Huisartsenpraktijk Homerus

Huisartsenpraktijk Homerus

Trojestraat 60
1363 VL Almere

Telefoonnummers:

Praktijknummer: 036 5397390 (bij SPOED kies 1)

Openingstijden

Maandag tm vrijdag 08:00 - 17:00 uur
Woensdag: Avondspreekuur tot 20:00 uur

Maak een keuze

Psychologen

Sinds 1 januari 2017 is in onze huisartsenpraktijk Hoofdpersoon Psychologie gestart, waaraan 3 psychologen verbonden zijn: Esther Jansen, Jorieke Wolterink en Onno van der Schoot.
In de tussentijd zijn zij flink gegroeid, waardoor ze per 3-9-2018 zijn verhuisd naar de Odinstraat 1-5 in Almere Poort.

"Hoofdpersoon begeleidt mensen met uiteenlopende psychische klachten. Daarnaast zijn wij actief op het gebied van coaching, trainingen, workshops en onderwijs. We behandelen volgens wetenschappelijk onderbouwde behandeltechnieken en daarbij staat een persoonlijke aanpak centraal. 

Wij geloven in de kracht van iedere persoon. In plaats van de focus op de klacht te leggen, gaan wij samen met mensen op zoek naar de gezonde kant, om deze te versterken. De Hoofdpersoon van een verhaal is degene die centraal staat. Je leest het verhaal via deze persoon. Je weet wat hij doormaakt, denkt en doet. Hoofdpersoon helpt jou te reflecteren op wat je voelt, denkt en doet, zodat je waarde en richting leert geven aan het verhaal van jouw leven. Bij ons ben jij de hoofdpersoon."

Kijk voor meer informatie en het maken van afspraken op www.hoofdpersoon.nl