Huisartsenpraktijk Homerus

Huisartsenpraktijk Homerus

Trojestraat 60
1363 VL Almere

Telefoonnummers:

Praktijknummer: 036 5397390 (bij SPOED kies 1)

Openingstijden

Maandag tm vrijdag 08:00 - 17:00 uur
Woensdag: Avondspreekuur tot 20:00 uur

Categorie├źn

Nieuws

Coronavirus: noodtoestand

zondag 15 maart 2020 Algemeen

Per 15 maart 2020 is in Nederland de noodtoestand uitgeroepen, zie ook alle lokale media en nieuwberichten. Tot nader order duurt dit minimaal tot 6 april 2020.

Het Coronavirus verspreid zich momenteel dusdanig snel, dat er drastische maatregelen moeten worden genomen om verdere verspreiding van het virus tegen te gaan en te zorgen dat de schaarse zorg naar de juiste mensen gaat.

Hierdoor gaat de huisartsenzorg per direct veranderen: fysiek contact wordt tot een minimum terug gebracht en alle uitstelbare zorg zal worden uitgesteld.

Dit betekent:

- ALLE reguliere afspraken met de huisartsen, de praktijkondersteuners en de assistentes worden geminimaliseerd en zoveel mogelijk uitgesteld.
- Reeds geplande afspraken worden telefonisch benaderd, waarbij de praktijk bepaalt of deze wel of niet kan doorgaan, dan wel wordt omgezet naar een telefonische afspraak of andere afspraak.
- Hierover is geen discussie mogelijk: nood breekt wetten.
- Als het noodzakelijk is, zal de huisarts een plek reserveren op het spreekuur, waarbij u zich aan strikte maatregelen dient te houden, voor uw en onze veiligheid.

Op onze speciale informatie pagina over Corona kunt u meer informatie vinden.

Wij danken u voor uw begrip en hopen dat wij snel weer over kunnen gaan op de reguliere zorg, zoals u van ons gewend bent.

Team Homerus 


Terug naar het overzicht